חוויאג' היא תערובות תבלינים תימניות מסורתיות, המשמשות לתיבול.
לחוויאג' שני סוגים- האחד מתאים לתיבול מרקים והשני לתיבול קפה. בנוסף ישנו גם תבלין עיראקי הנקרא "חוואיג' לעוגיות" ומשמש בעיקר לאפייה.
חוויאג' לקפה- תערובת תבלינים המיועדת לתיבול קפה שחור, קפה קישר (משקה תימני מבוסס על קליפות הקפה) או תה.
מקובל לערבב את החוויאג' עם אבקת הקפה לפני ההכנה. הכמות המקובלת הינה כ 5% חוויאג' יחסית לקפה.
תערובת מסורתית מכילה: הל, קינמון, ציפורן, זנגביל, אגוז מוסקט ולעיתים קימל.