צ'ימיצ'ורי הוא רוטב או מרינדה לבשר צלוי על הגריל. מקור הרוטב במטבח הארגנטינאי, אך הוא מקובל כיום במדינות רבות.
ברוטב זה ניכרות השפעות מהמטבח הספרדי והמטבח האיטלקי, כמו במטבח הארגנטינאי ככלל.
את הצ'ימיצ'ורי מרכיבים פטרוזיליה קצוצה, אורגנו יבש, שום, מלח, פלפל שחור, מים, חומץ, שמן זית ופלפלת טחונה.
בארוחת אסאדו ארגנטינאית זהו הרוטב המקובל לסטייקים, לצ'וריסו ולשאר מיני הבשר הצלוי על הגריל. לעתים הוא משמש כמשרה לבשר לפני צלייתו.